Falksmetall

2a05a0da-643a-41f1-b6d2-ce98de08ed14

FORSKNINGSPROJEKT STYRTAVLOR

Falks Metalls arbete med styrtavlor/pulstavlor påbörjades i samband med det nationella projektet Produktionslyftet. Tavlorna blev en daglig samlingspunkt för flertalet medarbetare. I samband med att vår resa genom Produktionslyftet var klar 2015, så insåg vi att det fanns så mycket mer att arbeta med.

När möjligheten dök upp att få delta i ett forskningsprojekt, Vis’man, som rörde just våra styrtavlor, då ville vi vara med. Att få arbeta nära forskare är väldigt spännande. Det skapar andra infallsvinklar och ger nya insikter.

I vårt fall blev en workshop i juni 2018 startskottet på en förbättring inom området kommunikation. Hur sprider vi information? Inte en alldeles enkel nöt att knäcka. Hursomhelst; efter tre års arbete i projekt Vis’man avslutades detta. Läs mer om projektet här:

https://www.mdh.se/artiklar/2020/november/forskning-inom-informationsdesign-ska-bidra-till-mer-givande-tavelmoten

Är vi på Falks klara med projektet?
Nej, tavlorna uppdateras ständigt för att matcha vårt nuvarande behov.