Falksmetall

2a05a0da-643a-41f1-b6d2-ce98de08ed14

VI SÖKER MEDARBETARE

PRODUKTIONSTEKNIKER

Vi söker dig som vill vara en del av vårt teknikteam och arbeta med att offerera och starta upp nya projekt. Arbetet innebär att göra tidsstudier och offertunderlag. Du kommer ha kontakt med både leverantörer och kunder ur ett produktionstekniskt perspektiv.

Då vi arbetar mycket i team kommer du vara en del av vår offertgrupp, men också teknikgruppen. Du behöver ha kunskap om skärande bearbetning och datavana, gärna med erfarenhet av CAD/CAM. Vi tror att din bakgrund är verktygsmakare, produktionstekniker eller liknande.

Tjänsten är dagtid.

När behövs du?

Vi tänker oss att du kan börja omgående.

Ring gärna 0370-33 26 01 (Per) om du har frågor. Välkommen med din ansökan till Per Falk: per@falksmetall.se

Märk mailet med “Ansökan Produktionstekniker”

STÄLLARE

Vi har många nya projekt och kundartiklar och söker därför en ställare.

Vi söker dig som har erfarenhet av skärande bearbetning, gärna för maskintyp Mazak. I arbetet ingår att självständigt kunna ställa nya produkter och därmed ha goda kunskaper om verktyg och skärdata.

Som person är du självgående men kan arbeta tillsammans i grupp. En förutsättning för att förstå de kvalitetsstandarder som vi arbetar efter, är att din svenska är bra i tal och skrift.

Falks Metall kan erbjuda dig en högteknologisk arbetsplats där teknik och automation präglar vår verksamhet.

Tjänsten är dagtid.

När behövs du?

Vi tänker oss att du kan börja omgående.

Ring gärna 0370-33 26 15 (Magnus) om du har frågor. Välkommen med din ansökan till Magnus Ericsson: magnus@falksmetall.se

Märk mailet med “Ställare”